Zorro

Scania R500

Vuosimalli 2006

Maalaus: Simo Riikonen, Perttu Papunen, Heikki Sarvela

Palkinnot: Nordic Trophy voittaja 2006

Ristimaa_8

Zorro

Scania R500

Vuosimalli 2006

Maalaus: Simo Riikonen, Perttu Papunen, Heikki Sarvela

Palkinnot: Nordic Trophy voittaja 2006

2006 vuonna tuli uusi kokosivunaukeavilla koreilla varustettu yhdistelmä. Autoon ei ollut tulossa mitään mainosteippejä ja sillä ajettiin eri toimeksiantajien kuormia joten uuden erikoismaalatun  yhdistelmän rakentaminen alkoi.punaista pääväriä haluttiin käyttää tällä kertaa ja Discovery autosta poiketen ei haluttu maalata pientä kuvaa joka puolelle yhdistelmää,vaan isot selkeät kuvat.maalauksen aihepiiriksi valikoitui Zorro joka oli monelle ihmiselle tuttu hahmo elokuvista ja auton rakentelun aikaan oli ensi esiintyminen myös uusimmalle elokuvalle.Yhdistelmän väritys muuttui ohjaamon punaisesta , helmiäs siniseen ja mustaan. Värin rajoihin tuli Isot z-kirjaimet. Tässä projektissa Simo Riikonen teki kuvien maalaukset ja Perttu Papunen maalasi Z-Logot joissa oli liekitystä. Auton maalauksesta vastasi heikki sarvela. Ohjaamon verhoilu tehtiin samaan tyyliin ja sisällä oli ”luolamainen” tunnelma.verhoilijana Timo Ojala.
Ruostumatonta osaa oli ulkopuolella paljon, esimerkiksi kaikki helmat tehtiin Ekerillä kiilloitetusta rosterista. Custom parts työsti muut lisävarusteet yhdistelmään.
Vetoauto oli ensin kuljetusmessuilla Helsingissä ja seuraava esiintyminen Härmässä Powertruck show ssa. Koko yhdistelmä saatiin valmiiksi ennen Ruotsin Lastbil tapahtumaa jossa Zorro voitti Nordic trophy 1 palkinnon. Seuraava vuonna kierrettiin Euroopassa  tapahtumia, muun muassa Englannissa ja Hollannissa.